[Wijzigingsplan Zanddijk 30 te Made’, gemeente Drimmelen]

Logo Drimmelen

[Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat zij op 4 oktober 2016 hebben besloten om de toelichting van het ‘wijzigingsplan Zanddijk 30 te Made’ overeenkomstig de ingekomen zienswijze aan te passen en het wijzigingsplan voor het overige ongewijzigd vast te stellen. Het plan betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied op grond van artikel 3.6, lid 1 onder a, van de Wro ten behoeve van de vergroting van het bestaande agrarisch bouwblok op het perceel Zanddijk 30 in Made.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van vrijdag 21 oktober 2016 tot en met donderdag 1 december 2016, tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur, ter inzage in het gemeentehuis Park 1 te Made.

Het vastgestelde wijzigingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder Bestemmingsplannen (planid-nummer: NL.IMRO.1719.0wp13zanddijk30-vg01).

Beroep

Tegen dit besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • 1.

    een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

  • 2.

    een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

]

[Made] [20 oktober 2016]

[Burgemeester en wethouders][gemeente Drimmelen],

Naar boven