Gemeente Midden-Delfland - Ontwerpbestemmingsplan partiële herziening bestemmingsplan “Harnaschpolder Noord 2014” – Reclamemast

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan “partiële herziening bestemmingsplan “Harnaschpolder Noord 2014” – Reclamemast met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp16HP02-on01 ter inzage leggen.

Planbeschrijving en plangebied

Om de realisatie van de beoogde reclamemast te faciliteren wordt deze partiële herziening van het bestemmingsplan “Harnaschpolder Noord 2014” opgesteld. Met deze partiële herziening wordt de realisatie van een reclamemast met zes reclamevlakken juridisch-planologisch mogelijk gemaakt.

Het plangebied is gelegen in het uiterste noorden van de gemeente Midden-Delfland aan de oostzijde van de snelweg A4. Het plangebied is gelegen in de vastgoedzone en wordt globaal begrensd door:

  • in het noorden en westen: de rijksweg A4;

  • in het oosten: de waterzuiveringsinstallatie;

  • in het zuiden: (de overige percelen van) de Vastgoedzone;

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp16HP02-on01 met de hierbij behorende stukken liggen van vrijdag 14 oktober 2016 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl > Actueel > stukken ter inzage of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.bp16HP02-on01

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een reactie indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage.

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Bart Boon (015) 380 42 22.

Schipluiden, 12 oktober 2016

Naar boven