Vaststelling bestemmingsplan ‘Wim Boonsstraat’

Logo Geertruidenberg

De gemeenteraad heeft op 29 september 2016 het bestemmingsplan ‘Wim Boonsstraat’ met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.RDBPwboonsstraat-vs01 vastgesteld (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van een woonwijk mogelijk aan de Wim Boonsstraat in Raamsdonk. Tevens is het Leogebouw in het plangebied opgenomen. Het Leogebouw wordt herbestemd voor woondoeleinden. In het totale plangebied kunnen circa 60 woningen worden gerealiseerd.

 

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de zuidwest zijde van de Raamsdonk. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door het Kerkplein en de Wim Boonsstraat. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de voormalige spoorlijn, direct ten zuiden van de Heemraadsingel.

 

Communicatie

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit, en de bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van vrijdag 14 oktober 2016 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Beroep

Als u uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan, op tijd aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt of als u als belanghebbende kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest uw zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunt u van 14 oktober 2016 tot en met 24 november 2016 beroep instellen.

 

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA 's-Gravenhage

 

Het instellen van beroep schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 25 november 2016, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

[plaats] [datum ondertekening]

[functie][organisatie],

Namens deze:

[voornaam] [achternaam]

Naar boven