Besluit van 12 oktober 2016, nr. 2016001764, houdende benoeming en ontslag leden van de raad van toezicht van de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek TNO

Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.

Op de voordracht van Onze Minister van Economische Zaken van 10 oktober 2016, nr. WJZ/16139252, handelende in overeenstemming met het gevoelen van de ministerraad en gehoord de raad van toezicht van de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek TNO;

Gelet op artikel 10, tweede en derde lid, en artikel 11, eerste lid, van de TNO-wet;

Hebben goedgevonden en verstaan:

Artikel 1

Met ingang van 1 oktober 2016 wordt voor een periode van vijf jaar benoemd als lid van de raad van toezicht van de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek TNO: de heer P.J.M. van Laarhoven, te Achterveld.

Artikel 2

Te rekenen vanaf 1 juli 2016 wordt eervol ontslagen als lid van de raad van toezicht van de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek TNO: de heer H.W. Broeders, te Hilversum.

Onze Minister van Economische Zaken is belast met de uitvoering van dit besluit, dat in de Staatscourant zal worden geplaatst en dat in afschrift zal worden gezonden aan betrokkenen en aan de raad van bestuur en de raad van toezicht van de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek TNO.

Wassenaar, 12 oktober 2016

Willem-Alexander

De Minister van Economische Zaken, H.G.J. Kamp

Naar boven