PUBLICATIE ANTERIEURE OVEREENKOMST ‘NAGELERSTRAAT 39-41 EMMELOORD

Logo Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat zij op 4 oktober 2016 besloten hebben een anterieure overeenkomst, ex artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, te sluiten met APS Onroerend Goed B.V, gevestigd in Emmeloord.

Conform deze overeenkomst wordt de aanvraag omgevingsvergunning voor de bouw van een appartementen complex, Suyderpoort te Emmeloord verder in procedure gebracht. Het kernmerk van de aanvraag omgevingsvergunning is HZ_WABO 2016-0323.

Ter inzage en informatie

Met ingang van 13 oktober 2016 ligt de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Emmeloord bij het loket Woonomgeving. U kunt het stuk inzien tijdens openingstijden. Mocht u buiten openingstijden de zakelijke beschrijving willen zien of nadere informatie wensen, kunt u bellen met mevrouw M.E. Wierstra van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, (0527) 63 32 75.

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren naar voren worden gebracht.

Naar boven