Wijzigingsplan “Houtsestraat 20 Sint-Oedenrode” vastgesteld

Logo Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken bekend dat zij bij besluit van 20 september 2016 het wijzigingsplan “Houtsestraat 20 Sint-Oedenrode” NL.IMRO.0846.WP2016BUI06HOUTS20-vg01, ongewijzigd hebben vastgesteld. Vanaf vrijdag 7 oktober 2016 tot en met donderdag 17 november 2016 ligt het wijzigingsplan met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.30 uur.

U kunt het wijzigingsplan ook raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de gemeentelijke website is informatie over het plan en een rechtstreekse link naar de landelijke voorziening opgenomen.

Informatie over het plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de bestemmingswijziging van “Agrarisch” naar “Bedrijf” ten behoeve van opslag op de locatie Houtsestraat 20, kadastraal bekend als gemeente Sint-Oedenrode, sectie N, nummers 574 en 575.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid beroep in te stellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat alleen open voor degenen die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerp-wijzigingsplan hebben ingediend, danwel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt daags na afloop van het beroepstermijn in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met J. van de Wijdeven van het team Ruimtelijke Ordening (0413-481320).

Naar boven