Ontwerp bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel

Logo Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel’ ter inzage.

Locatie van het Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel

Het plangebied ligt in het centrum van Leimuiden, op de locatie van het huidige Maars en Kroon-gebouw.

Wat houdt het bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel in?

In de planvorming worden een dorpshaven en woningen gerealiseerd, en ruimte geboden voor enkele voorzieningen.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Iedereen kan het ontwerp bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel en de bijbehorende van stukken van 6 oktober t/m 16 november inzien bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor kunt u het ID-nummer NL.IMRO.1884.BPCENTRUMLM-ONT1gebruiken.

Hoe kunt u reageren?

Van 6 oktober t/m 16 november kan iedereen schriftelijk een reactie geven op het ontwerp bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel en de bijbehorende stukken. De zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. In uw reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden, en aangeven dat het over het bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden-Noordelijk deel gaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 30-9-2016.

 

Naar boven