Melding voornemen voorbereiding bestemmingsplannen, artikel 1.3.1 Bro

Logo Oisterwijk

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geeft het college van Oisterwijk kennis van het voornemen de volgende bestemmingsplannen voor te bereiden:

  • -

    Herziening bestemmingsplan Kom Moergestel; met deze herziening wordt dit bestemmingsplan op een aantal punten aangepast;

  • -

    Herziening bestemmingsplan Woongebieden; met deze herziening wordt dit bestemmingsplan op een aantal punten aangepast;

  • -

    Herziening bestemmingsplan Verblijfsrecreatieterreinen; met deze herziening wordt dit bestemmingsplan op een aantal punten aangepast;

  • -

    Partiële herziening van het bestemmingsplan Sportpark Den Donk e.o.. Met deze herziening wordt de bouw van een zwembad/sporthal en de aanleg van de benodigde voorzieningen op het sportpark mogelijk gemaakt.

  • -

    Partiële herziening van het bestemmingsplan Sportpark Den Donk e.o.. Met deze herziening wordt de realisatie van een nieuw gebouw voor de Scouting Oisterwijk mogelijk gemaakt.

Het is niet mogelijk om tegen dit voornemen zienswijzen in te dienen. Ook liggen er nog geen stukken ter inzage. Er worden geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over deze plannen.

Zodra een bestemmingsplan in ontwerp gereed is zal het mogelijk zijn hiertegen zienswijzen in te dienen. Hierover volgen afzonderlijke publicaties in de Nieuwsklok, de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Het college, 6 oktober 2016

Naar boven