Vastgestelde omgevingsvergunning Graafdijk-oost 29a Molenaarsgraaf

Logo Molenwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard maken bekend dat op 30 september 2016 een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure is verleend voor het perceel Graafdijk-oost 29a t/m 29d in Molenaarsgraaf voor het bouwen van een appartementencomplex met voorzieningen

voor senioren. De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.

 

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

• Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

• De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

• Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven