Ontwerpwijzigingsplan ‘Kerkstraat 38’, Vught

Logo Vught

Het college van burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Kerkstraat 38’ ter inzage ligt. Het plan voorziet in het slopen van de bestaande bebouwing en het bouwen van drie appartementen met garages en carports.

Met dit wijzigingsplan wordt de bestemming gewijzigd van ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’. Het plangebied valt binnen het bestemmingsplan ‘Centrum Vught eo’. Dit bestemmingsplan bevat een wijzigingsbevoegdheid die deze wijziging mogelijk maakt. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 20 september 2016 besloten de wijzigingsprocedure te starten.

Het ontwerp van het wijzigingsplan ligt vanaf donderdag 6 oktober tot en met woensdag 16 november 2016 gedurende zes weken ter inzage. U kunt deze stukken inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1, Vught en raadplegen via internet (www.vught.nl/ruimtelijke plannen en www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.0865.vghWPKerkstraat38-ON01) thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze tegen het ontwerp moet worden gericht aan: Burgemeester en wethouders van Vught, Afdeling Ontwikkeling t.a.v. mevrouw C. van den Wildenberg, Postbus 10.100, 5260 GA Vught. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling, mevrouw C. van den Wildenberg, via email c.van.den.wildenberg@vught.nl of telefonisch (073) 6580 162.

 

Naar boven