Ontwerp wijzigingsplan Arnhemseweg 8 - 10

Logo Leusden

RECTIFICATIE datum ter inzage legging (in de vorige publikatie stond vermeld van dinsdag 15 september, dit had moeten zijn dinsdag 20 september)

Vanaf dinsdag 20 september tot en met maandag 31 oktober 2016 ligt het ontwerp wijzigingsplan ‘Buitengebied 2009, Arnhemseweg 8 - 10’ ter inzage. Tijdens deze periode kunt u het ontwerp wijzigingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.leusden.nl/bestemmingsplannen.

U kunt het ontwerp plan met bijbehorende stukken ook inzien bij het omgevingsloket in het gemeentehuis. Het omgevingsloket is geopend op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur of maak een afspraak via www.leusden.nl.

Het wijzigingsplan

Met het voorliggende wijzigingsplan wordt de grens van het bouwperceel / -vlak gewijzigd.

De bewoners van het markante gebouw aan de Arnhemseweg 8-10 willen een bijgebouw bij hun woningen bouwen. Volgens het bestemmingsplan zou dat alleen direct achter het pand gebouwd mogen worden, maar daardoor zou het fraaie uitzicht vanuit de woning over de landerijen van het landgoed Den Treek - Henschoten worden belemmerd. De eigenaren hebben de gemeente daarom gevraagd om het bouwvlak te mogen wijzigen en een aanvraag voor een omgevingsvergunning ingediend. Het college wil aan dit principeverzoek meewerken en start daarom een wijzigingsprocedure.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden bij het college van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp wijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kan tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de ter inzage legging telefonisch via het nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt met afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijze, ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. Zienswijze ontwerp ‘wijzigingsplan Arnhemseweg 8 - 10’. Vergeet niet uw naam en adresgegevens te vermelden, deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

LET OP: Vanaf 17 oktober 2016 verandert ons bezoekadres. U vindt het gemeentehuis dan op Fokkerstraat 16, 3833 LD Leusden.

 

Naar boven