Voorontwerp-bestemmingsplan “Klokbekerweg 7 – Nieuwe natuur”

Logo Lelystad

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Bro bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Klokbekerweg 7 te Lelystad en de daarbij behorende omliggende gronden voor het omzetten van de agrarische bestemming in een natuurbestemming.

Deze correctie is nodig omdat de desbetreffende gedeelten abusievelijk niet juist zijn weergegeven op de thans geldende verbeelding/plankaart. Het plan behelst enkel een reparatie van de bestaande situatie; er wordt niets gebouwd of gewijzigd.

Terinzageleggi ng voor vooroverleg en inspraak

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 26 september 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in de Stadswinkel aan het Stadhuisplein 2 te Lelystad. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.lelystad.nl. Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden. De IMRO-code van het plan is: NL.IMRO.0995.BP00061-VO01.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde periode van terinzageligging kunt u schriftelijk of mondeling een inspraakreactie kenbaar maken. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van Lelystad, Postbus 91, 8200 AB te Lelystad. Indien u een mondelinge inspraakreactie wilt geven of indien u nadere informatie wenst, kunt u hiervoor een afspraak maken via het telefoonnummer 14 0320 (afdeling Dienstverlening, team WB).

 

Lelystad, 23 september 2016.

Naar boven