Gemeente Beesel - Verleende omgevingsvergunning voor een gewijzigd bouwplan voor het oprichten van een woning op het perceel De Kievit te Reuver ter inzage

Logo Beesel

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend, dat met ingang van donderdag 22 september 2016 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken voor een gewijzigd bouwplan voor het oprichten van een woning op het perceel De Kievit ongenummerd te Reuver, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie K, nr 285 ged.

De verleende omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.beesel.nl>Inwoners>Bouwen en wonen>Bestemmingsplannen>Buitenplanse afwijkingen, en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVDeKievit-VG01

Er zijn geen zienswijzen ontvangen. Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de in het besluit ten opzichte van de ontwerp-vergunning aangebrachte wijzigingen, kunnen daartegen eveneens tijdens de inzagetermijn beroep instellen.

Gedurende de beroepstermijn kan tevens bij de Voorzieningenrechter, postbus 950, 6040 AZ Roermond om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit is mogelijk indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist.

Een beroepschrift moet binnen 4 weken worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor moet u een verzoek om een voorlopige voorziening richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Beesel, 21 september 2016

Naar boven