Bestemmingsplan Hoofdstraat 63 Hoogeloon vastgesteld

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad op 5 november 2015 het bestemmingsplan Hoofdstraat 63 Hoogeloon gewijzigd heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is de belangrijkste wijziging dat de ontheffingsmogelijkheid om de voorgevel uit te bouwen is komen te vervallen.

 

De Nota zienswijzen, het vaststellingsbesluit en het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan liggen inclusief bijbehorende stukken ter inzage van 4 februari tot en met 16 maart 2016 bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via internet op www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPH3019Hoofdstr63-VAST

 

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • -

    degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbend is;

  • -

    een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • -

    iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

 

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging van 4 februari tot en met 16 maart 2016. Het beroepschrift moet worden gestuurd naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 17 maart 2016. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ontwikkeling (tel. 0497-361636).

 

Bladel, 3 februari 2016

Naar boven