Ontwerpbestemmingsplan "Ollandseweg ong. (nabij 92)", gemeente Sint-Oedenrode

Logo Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 15 september 2016 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Ollandseweg ong. (nabij 92)” voor eenieder ter inzage ligt.

 

Ontwerpbestemmingsplan Ollandseweg ong. (nabij 92)

Het ontwerpbestemmingsplan “Ollandseweg ong. (nabij 92)” voorziet in één vrijstaande woning. Het plangebied is gelegen aan de Ollandseweg, direct aan de westelijke kernrand van de gemeente en naast het perceel Ollandseweg 92. Het plangebied heeft een omvang van circa 1.450 m2.

Alle stukken die betrekking hebben op deze planologische ontwikkeling liggen ter inzage bij het ontwerpbestemmingsplan.

 

Ontwerp besluit hogere waarde

De geluidsbelasting van de woning zal boven de voorkeursgrenswaarde van 48 dB uit de Wet geluidhinder komen. Daarom wordt voor het aspect geluid een aparte procedure gevolgd i.v.m. de vaststelling van een hogere grenswaarde.

Ingevolge de Wet geluidhinder ligt het ontwerpbesluit hogere waarde met het akoestische onderzoek tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

 

Inzage ontwerpen

In het kader van de zienswijzeprocedure liggen met ingang van donderdag 15 september 2016 gedurende zes weken ter inzage:

 

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan “Ollandseweg ong. (nabij 92)” met bijbehorende stukken

  • 2.

    Het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder voor de locatie Ollandseweg ongenummerd (nabij nummer 92)

 

Alle stukken zijn op de volgende locaties in te zien:

  • 1.

    De gemeentelijke website: www.sint-oedenrode.nl

  • 2.

    De landelijke voorziening:www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0846.BP2016BUI01OLLWG94-ow01)

  • 3.

    Het publieksplein van het gemeentehuis (geopend op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur).

     

 

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan  “Ollandseweg ong. (nabij 92)”

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw C. van Baar van het team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413 - 481 338.

 

Zienswijze ontwerpbesluit hogere waarde

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor belanghebbenden mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen ten aanzien van het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde bij het college van burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw C. van Baar van het team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413 - 481 338.

Naar boven