Ontwerpbestemmingsplan Willem van der Veldenweg 55 Leimuiden

Logo Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbestemmingsplan Willem van der Veldenweg 55 Leimuiden ter inzage.

Locatie van het bestemmingsplan

Het plangebied ligt op het adres Willem van der Veldenweg 55 in Leimuiden.

Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan wijzigt de bestemming van de bestaande tweede agrarische bedrijfswoning op het adres Willem van der Veldenweg 55 in Leimuiden naar een plattelandswoning.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken van donderdag 15 september t/m woensdag 26 oktober 2016 inzien bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor kunt u het ID-nummer NL.IMRO.1884.WVDVELDENWEG55-ONT1 gebruiken.

Hoe kunt u reageren?

Van donderdag 15 september t/m woensdag 26 oktober 2016 kan iedereen schriftelijk een reactie geven op het ontwerpbestemmingsplan Willem van der Veldenweg 55 Leimuiden en de bijbehorende stukken. De zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. In uw reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden, en aangeven dat het over het ontwerpbestemmingsplan Willem van der Veldenweg 55 Leimuiden gaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 14 september 2016

 

Naar boven