ontwerp wijzigingsplan uitbreiding wielerbaan

Logo Schijndel

Burgemeester en wethouders zijn van plan om met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening in combinatie met artikel 44.2 van de regels van het bestemmingsplan Landelijk gebied, Herijking de bestemming van het perceel sectie N, nummer 91 (gelegen aan de Dopheiweg tussen de Zwembadweg en de Oude Molenheide) te wijzigen van ‘Agrarisch met waarden – Kleinschalig landschap’ naar ‘Sport-1’.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en het wijzigingsplan ‘Landelijk Gebied, Wijziging wielerbaan’ met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 9 september 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het wijzigingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (website ruimtelijkeplannen) en via www.schijndel.nl (website gemeente Schijndel), waar het te vinden is via IMRO-code: NL.IMRO.0844.BPWWielerbaan2016-ON01. Ook kan het wijzigingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

 

Zienswijze

In de periode dat het ter inzage ligt, kan een ieder over de wijziging uitbreiding wielerbaan schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. U kunt schrijven naar: Burgemeester en Wethouders, Postbus 5, 5480 AA Schijndel. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijk Ordening en Milieu.

 

Naar boven