Vooraankondiging op grond vanartikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat zij een aantal bestemmingsplannen voorbereidt:

  • Westersingel (voormalige brandweerkazerne)

  • RvR Fort-Pinsenweg

  • RvR Langstraat

     

Het doel van deze bestemmingsplannen is om de voorgenomen woningbouwontwikkelingen op deze locaties te voorzien van een planologische basis.

 

Op termijn zal per ontwikkeling een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd in de leeshoek van het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Het ontwerpbestemmingsplan zal ook digitaal beschikbaar worden gesteld via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De terinzagelegging zal worden gepubliceerd in Staatscourant, de Bergen op Zoomse Bode en op de gemeentelijke website.

 

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen. Op grond van artikel 1.3.1. Bro wordt hier gemeld dat omtrent het voornemen geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen.

 

Bergen op Zoom, 9 september 2016

Naar boven