Ontwerpwijzigingsplan "Huigenbosch 3"

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan “Huigenbosch 3” voor een ieder ter inzage ligt.

 

Wat beoogt dit plan

Het plan voorziet in de wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied 2013” vanwege de vormverandering van het agrarisch bouwvlak op het perceel Huigenbosch 3.

Hierdoor ontstaan ruimte om een werktuigenberging te realiseren.

 

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 3 februari 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) en op www.scherpenzeel.nl. Het plan is tevens te raadplegen via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0279.WZ2016Huigenbosch3-ow01

 

Hoe kunt u reageren

U kunt mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk uw zienswijze kenbaar maken gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met 15 maart 2016). Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

 

 

Naar boven