Ontwerpbestemmingsplan Bedum Kern locatie Kop van Noord

Logo Bedum

Burgemeester en wethouders van Bedum maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedum Kern locatie Kop van Noord’ van 8 september tot en met 19 oktober 2016 tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling VROM van de gemeente Bedum, Schoolstraat 1 te Bedum. Op www.bedum.nl kunt u de stukken inzien onder de knop: ‘loket’-‘ter inzage’. Voorts is het plan te raadplegen op: www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0005.BPBE16HERS2-ON01.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedum Kern locatie Kop van Noord’ maakt de realisatie van grondgebonden woningen mogelijk op het terrein van de voormalige gasfabriek, gelegen op de kruising van de Wilhelminalaan/Boterdiep Wz te Bedum.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Bedum, Postbus 38, 9780AA Bedum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling VROM van de gemeente.

Naar boven