Ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Hoeksekade Noord, deellocatie A”, Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 6 september tot en met 17 oktober 2016 het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Hoeksekade Noord, deellocatie A” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0169-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied ligt aan de Hoeksekade tegenover het sportpark, ter hoogte van en achter de bestaande huisnummers 95 – 99 en 101 – 105 (oneven). Met het bestemmingsplan wordt de bouw van max. 47 woningen mogelijk gemaakt.

Wijzigingen ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan vindt u in de nota Inspraak en overlegreacties en staat van wijzigingen die als bijlage 10 bij de toelichting is gevoegd. Daarnaast is een beeldkwaliteitsplan (BKP) voor het gebied opgesteld met dezelfde naam als het bestemmingsplan. Dit is als bijlage bij de regels opgenomen. Tevens ligt dit BKP tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het kader van de besluitvorming om het BKP toe te voegen aan de Welstandsnota 2012.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien:

  • via ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.1621.BP0169-ONTW}.

  • Via Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.roview.net/}

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0169/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Crisis- en herstelwet

Dit bestemmingsplan valt onder de bepalingen van de Crisis- en herstelwet. Dit houdt onder meer in dat de bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn.

Naar boven