Ontwerp uitwerkingsplan “Tienmorgen-Noord Uitwerking Fase 3”

Logo Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp uitwerkingsplan “Tienmorgen-Noord Uitwerking Fase 3”, bestaande uit de planverbeelding, plantoelichting en planregels, ter inzage ligt.

Het uitwerkingsplan sluit aan op fase 1 en 2 Morgenslag en wordt voorbereid om de bouw van maximaal 31 woningen in fase 3 van het plangebied Morgenslag mogelijk te maken.

Het voorliggende uitwerkingsplan is gelegen aan de noordzijde van de kern Boven-Hardinxveld en omvat de gronden gelegen in het noordwestelijk deel van Morgenslag, direct ten zuiden van de Tiendweg.

Plan ligt tot en met woensdag 19 oktober 2016 ter inzage

Het ontwerp van het uitwerkingsplan “Tienmorgen-Noord Uitwerking Fase 3” ligt met ingang van donderdag 8 september 2016 tot en met woensdag 19 oktober 2016 bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam, voor een ieder ter inzage.

Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Tevens kunt u het ontwerp van het uitwerkingsplan inzien via de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl (Inwoners/Documenten ter inzage) en op www.ruimtelijkeplannen.nl Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerp uitwerkingsplan kunt oproepen door invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0523.UP2016TIENMFASE3-DO01

Uw zienswijze schriftelijk of mondeling indienen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden over het uitwerkingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht. U kunt daarvoor contact opnemen met de heer Jan Duijm van de afdeling Beleid, Ontwikkeling en Ondersteuning. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (t. 14 0184) of mailen naar jduijm@gemhg.nl.

Na afloop van de zienswijzentermijn zal het college een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het uitwerkingsplan.

 

Naar boven