Wijzigingsplan Velderseweg 1

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ze op 23 augustus 2016 het wijzigingsplan Velderseweg 1 ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan ligt met ingang van vrijdag 2 september 2016 tot en met donderdag 13 oktober 2016 ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied is gelegen op de locatie Velderseweg 1 in Liempde. Op de locatie was voorheen een agrarisch bedrijf gevestigd. Dit bedrijf is inmiddels beëindigd. Initiatiefnemers zijn voornemens om de agrarische bedrijfsbestemming om te zetten in een woonbestemming.

Inzage

Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.WZ01VELDERSEWEG1-VST1. Daarnaast ligt het plan in kopie ook ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders en zij die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen, kunnen tot en met 13 oktober 2016 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag.

In werking

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Tegelijk met een beroep is het mogelijk om de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Wetgeving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 25 augustus 2016. Als u op de link klikt krijgt u de tekst te zien zoals deze op 25 augustus 2016 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Wet ruimtelijke ordening, artikel 3.8

Boxtel, 25 augustus 2016

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

De secretaris, H.A.M. van Berkel

De burgemeester, M. Buijs

Naar boven