Ontwerpbestemmingsplan Sleen Jongbloed

Logo Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Sleen Jongbloed

Het plan

Het plan heeft betrekking op een uitbreidingslocatie aan de westzijde van de kern Sleen. Het plangebied wordt begrensd door de Zetelveenweg, de Seendstraat en de Broekveldstraat. Het plangebied biedt ruimte voor ongeveer 50 woningen.

 

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van vrijdag 2 september 2016 tot en met donderdag 13 oktober 2016 tijdens openingstijden van het Hof van Coevorden ter inzage in het Klantcontactcentrum. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen (telefoonnummer 14-0524) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan IDN-nummer is: NL.IMRO.0109.003BP00004-0002

 

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Leefomgeving, team Omgevingsontwikkeling voor het maken van een afspraak.

 

Coevorden, 1 september 2016.

Naar boven