Ontwerp-bestemmingsplan “Grootegast, Hoofdstraat 2A"

Logo Grootegast

Burgemeester en wethouders van Grootegast maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Grootegast, Hoofdstraat 2A” met bijbehorende stukken met ingang van 1 september 2016 voor de duur van zes weken ter inzage ligt bij het Klanten Contact Centrum. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn eenieder een zienswijze naar voren brengen.

 

Achtergrond

Het ontwerpbestemmingsplan heeft als doel om een nieuw bedrijfsgebouw te bouwen.

 

Het bestemmingsplan en het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klanten Contact Centrum in het gemeentehuis. Op http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen/ kunt u meer informatie vinden over het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan en kunt u de bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan downloaden. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0015.BPGG15UITB2-OW01.

 

Indienen zienswijzen

Tot en met 12 oktober 2016 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Grootegast. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Grootegast, postbus 46, 9860 AA Grootegast. U kunt uw zienswijzen ook zenden aan: ruimtelijkeplannen@grootegast.nl o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Grootegast, Hoofdstraat 2A”.

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum van de gemeente Grootegast, telefoonnummer 14 0594.

Vul hier de tekst in]

Naar boven