Terinzagelegging ontwerp-bestemmingsplanFietsbrug Matenasche Scheidkade

Logo Papendrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerp-bestemmingsplan Fietsbrug Matenasche Scheidkade nummer NL.IMRO.0590.bp09brugscheidkad-2001 met ingang van 1 september 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plangebied bestaat uit de verlenging van het fietspad langs de westzijde van de Matenasche Scheidkade ten noorden van de A15. In de geldende beheersverordening hebben de gronden de bestemming Agrarisch. De nieuwe bestemming wordt Verkeer - Verblijfsgebied. Het bestemmingsplan maakt de aanleg van het nieuwe fietspad mogelijk.

Het bestemmingsplan bestaat uit een verbeelding van het plangebied, regels en een toelichting.

Het bestemmingsplan ligt gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, vanaf donderdag 1 september 2016 tot en met 12 oktober 2016. De stukken kunnen tijdens openingstijden op werkdagen worden ingezien op de leestafel of op afspraak (telefoonnummer 14078). De stukken kunnen ook op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid schriftelijk op de stukken te reageren. Deze reacties kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad Papendrecht, postbus 11, 3350 AA Papendrecht.

Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te maken met het taakveld ruimtelijke ordening van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (14078). Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Naar boven