Wijzigingsplan Woning Beutenaken ongenummerd te Slenaken

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat het wijzigingsplan “Woning Beutenaken Slenaken 2016” ex artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening voor het perceel gelegen Beutenaken ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie F nummer 120 in de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders van 23 augustus 2016 is vastgesteld.

Het wijzigingsplan voorziet in een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied en wijzigt de bestemming van een gedeelte van het betreffend perceel van “Agrarisch met waarden – natuur en landschapswaarden” naar “ Wonen”, zodat ter plaatse een woning kan worden gerealiseerd.

Ter inzage:

Het besluit tot vaststelling en het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 8 september 2016 tot en met 19 oktober 2016 ter inzage in het gemeentehuis van Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 12 6271 DA Gulpen (openingstijden klantcontactcentrum: maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

Het besluit tot vaststelling, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar op www.gulpen-wittem.nl (onder: Bouwen, wonen en plannen / bestemmingsplannen / wijzigingsplan woning Beutenaken 2016) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of een

belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar

voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van inzage legging beroep instellen tegen het

vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus

20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die

waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een

verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling

Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven