BEKENDMAKING verkeersbesluit instellen parkeerverbod nabij kruising St. Pieterstraat te Sluis.

Logo Sluis

V erkeersbesluit instellen parkeerverbod nabij kruising St. Pieterstraat te Sluis.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sluis maken bekend dat zij op de kruising van de St. Pietersstraat en de Zuiddijkstraat te Sluis de volgende verkeersmaatregel gaan instellen.

Het blijkt voor auto's met caravan en voor bedieningsverkeer met kleine vrachtwagens lastig om de bocht naar de Zuiddijkstraat te Sluis te nemen waardoor de doorstroming van het verkeer en de veiligheid van de weggebruiker in het geding kan komen. Om dit redelijkerwijs te kunnen ondervangen gaan wij over tot het instellen van een parkeerverbod in de vorm van gele onderbroken strepen op een gedeelte van de St. Pietersstraat.

De doelstelling van de maatregel is om de doorstroming van het verkeer en de veiligheid voor de weggebruiker te bevorderen. Het verkeersbesluit strekt tot bescherming van het verkeersbelang "het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan", en het verzekeren van de veiligheid op de weg" en "het beschermen van weggebruikers en passagiers".

De verkeersmaatregel wordt uitgevoerd door het aanbrengen van gele onderbroken strepen (volgens artikel 24, lid 1e van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990)(R.V.V.-1990);

Deze bekendmaking inclusief de situatietekening liggen met ingang van 31 augustus 2016 zes weken ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn in te zien elke werkdag van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 08.30 uur tot 16.00 uur. De stukken staan ook vermeld op de gemeentelijke website: www.gemeentesluis.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk bezwaren worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

Oostburg, 31 augustus 2016

Hoogachtend,

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

Naar boven