Ontwerpwijzigingsplan ‘Stationsomgeving Hanzelijn, 1e wijziging’

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat het ontwerpplan ‘ ‘Stationsomgeving Hanzelijn, 1e wijziging’, NL.IMRO.0166.00991165-OW01 vanaf donderdag 4 februari 2016 zes weken ter inzage liggen.

 

De wijziging maakt een aantal parkeerplaatsen voor de nieuwe woningen in de wijk Stationskwartier mogelijk.

 

Voor inzage kunt u van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Buiten deze tijden alleen op afspraak via telefoonnummer (038) 33 92 999. Ook kunt u het plan inzien www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan kenbaar maken. Reacties kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpplan Stationsomgeving Hanzelijn’. Voor het maken van een afspraak over het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering. Het is niet mogelijk een zienswijze via internet of e-mail in te dienen.

 

Naar boven