Ontwerpbestemmingsplan IJsselmuiden Dorpsrand, 2e herziening Manege Ringdijk

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat met ingang van donderdag 4 februari 2016 het ontwerpbestemmingsplan IJsselmuiden Dorpsrand, 2e herziening Manege Ringdijk voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een manege mogelijk. Achtergrond van het bestemmingsplan is de verplaatsing van de bestaande manege van vereniging Deltaruiters vanuit het centrumgebied van IJsselmuiden naar de Ringdijk. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Ringdijk, in de dorpsrandzone van IJsselmuiden tussen scholengemeenschap Pieter Zandt aan de noordwestkant en het glastuinbouwgebied ‘de Koekoek' aan de oostkant.

 

U kunt het plan inzien van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991152-OW01.

 

Tijdens de genoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de Gemeenteraad, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Indien u een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kunt u contact opnemen met het cluster RO van het team Beleidsontwikkeling en Advisering. Het is niet mogelijk een zienswijze via internet of e-mail in te dienen.

 

Naar boven