Kennisgeving Kadaster (resultaten controle authentieke gegevens basisregistratie kadaster 2015), Dienst voor het kadaster en de openbare registers

In artikel 7u, eerste lid, aanhef juncto onderdeel a, van de Kadasterwet is voorgeschreven dat de in de basisregistratie kadaster opgenomen authentieke gegevens, genoemd in artikel 48, tweede lid onderdelen a t/m e en derde lid onderdelen a tot en met c, 98a, eerste tot en met derde lid, en bedoeld in artikel 7g, eerste lid, van die wet een keer per drie jaar op juistheid en volledigheid worden gecontroleerd door een onafhankelijke deskundige. In 2015 is zo’n controle uitgevoerd en de resultaten ervan zijn eind 2015 beschikbaar gekomen.

Ter voldoening aan artikel 7u, vierde lid, van de Kadasterwet deelt de Raad van Bestuur bij dezen mee, dat de resultaten van de hiervoor bedoelde controle met ingang van 8 februari 2016 gedurende 14 dagen ter inzage liggen bij het hoofdkantoor van het Kadaster, Hofstraat 110 te Apeldoorn. Daar kunnen zij worden ingezien van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Een elektronische versie van het document dat ter inzage ligt kan vanaf dat tijdstip worden gedownload van de website van het Kadaster (www.kadaster.nl).

Apeldoorn, 21 januari 2016

Raad van Bestuur F.L.V.P.L. Tierolff

Naar boven