Bestemmingsplan Konijnenwal 20 gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 28 januari 2016 tot en 9 maart 2016 het ontwerpbestemmingsplan Konijnenwal 20 en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) met de volgende identificatienummer:

  • Konijnenwal 20 met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPkonijnenwal20-0301.

 

Bestemmingsplan Konijnenwal 20

Dit bestemmingsplan maakt de functieverandering aan de Konijnenwal 20 mogelijk. Voormalig agrarische opstallen worden gesloopt en daarvoor in de plaats komen twee woningen op de percelen.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van een reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

 

Ermelo, 27 januari 2016.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

 

 

Naar boven