Bekendmaking vaststelling wijzigingsplan Oostumerweg 3 Garnwerd

Logo Winsum

Burgemeester en wethouders van Winsum maken bekend dat zij bij besluit van 21 juli 2016 het wijzigingsplan Oostumerweg 3 Garnwerd (NL.IMRO.0053.BPBG2016INBR1-VA01) ongewijzigd hebben vastgesteld.

Binnen het (voormalige) melkveebedrijf aan de Oostumerweg 3 in Garnwerd wordt, naast de opfok van jongvee, een handelsonderneming in gebruikte landbouwmachines en stalinrichting ondergebracht. Om deze bedrijfsmatige activiteiten optimaal te kunnen uitvoeren, wordt de agrarische bestemming gewijzigd in een bedrijfsbestemming. De activiteiten zullen in de bestaande gebouwen worden uitgevoerd.

Het plan ligt vanaf 3 augustus tot en met 13 september 2016 ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het plan kan ook worden ingezien via de website www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen, of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam ‘Wijzigingsplan Oostumerweg 3 Garnwerd’, of de code: NL.IMRO.0053.BPBG2016INBR1-VA01.

 

Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht bij burgemeester en wethouders van de gemeente Winsum. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Winsum treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Winsum, 22 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Winsum,

 

Naar boven