Ontwerp wijzigingsplan Donderdonksedijk 12,Sint-Oedenrode

Logo Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken bekend dat met ingang van vrijdag 29 juli 2016 tot en met donderdag 8 september 2016 het ontwerp wijzigingsplan “Donderdonksedijk 12 Sint-Oedenrode” (NL.IMRO.0846.WP2016BUI07DONDK12-ow01) met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

 

Informatie over het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een wijziging van de in het bestemmingsplan “Buitengebied Sint-Oedenrode” opgenomen bestemming “Wonen”. Ten behoeve van de splitsing van de woning aan Donderdonksedijk 12 wordt op deze locatie de aanduiding “twee aaneen” (tae) aan de bestemming toegevoegd.

 

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan is vanaf vrijdag 29 juli 2016 tot en met donderdag 8 september 2016 in te zien op het publieksplein van het gemeentehuis aan het Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is het wijzigingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de gemeentelijke website is het wijzigingsplan raadpleegbaar via een rechtstreekse link naar de landelijke voorziening.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op het ontwerp wijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan: het college van burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA te Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met J. van de Wijdeven van het team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481320.

Naar boven