Ontwerpwijzigingsplan “Het Meer 2012, 1e wijziging Philadelphia”

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Het college heeft bij besluit van 12 juli 2016 het ontwerpwijzigingsplan “Het Meer 2012, 1e wijziging Philadelphia” vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

De zorginstelling Philadelphia wil op de locatie gelegen tussen de Oosterlandenweg, het spoor, de Trekvaart en de ijsbaanvereniging een pand realiseren voor een groep cliënten. De gemeente Kampen was eigenaar van deze, op dit moment braakliggende grond. Er is overeenstemming bereikt over de overdracht van de grond. Met het voorliggende wijzigingsplan wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het bestemmingsplan te wijzigen waardoor de bestemming Sport wordt omgezet naar een gemengde bestemming.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Het Meer 2012, 1e wijziging Philadelphia” ligt met ingang van donderdag 28 juli 2016, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag gedurende openingstijden terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Het plan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991197-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ontwerpwijzigingsplan “Het Meer 2012, 1e wijziging Philadelphia”.

Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering, via telefoonnummer 14038.

 

Naar boven