Vaststelling reparatie-uitwerkingsplan‘Overtuinen D’ en verlening reparatie-besluit omgevingsvergunning MFA Overtuinen Zaandam

Logo Zaanstad

Burgemeester en wethouders van Zaanstad maken bekend zij bij besluit van 19 juli 2016, nummer 2016/7, het reparatie-uitwerkingsplan Overtuinen D’ hebben vastgesteld en het reparatie- ‘besluit omgevingsvergunning MFA Overtuinen Zaandam hebben verleend (verder reparatiebesluiten).

De reparatiebesluiten wijzigen het uitwerkingsplan ten opzichte van het uitwerkingsplan ‘Overtuinen D’ en het besluit omgevingsvergunning MFA Overtuinen Zaandam, zoals deze waren vastgesteld op 30 juni 2015. Met deze reparatiebesluiten wordt uitvoering gegeven aan de (tussen-)uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 8 juni 2016, nr. 201507539/1/R1.

Inzage

Het reparatie-uitwerkingsplan (NL.IMRO.0479.STED3790BP-0302) en het reparatie-besluit omgevingsvergunning MFA Overtuinen Zaandam en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 4 augustus 2016 tot en met donderdag 15 september 2016 ter inzage op de volgende adressen:

  • Elektronisch via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Als pdf bestand inclusief bijbehorende stukken op de gemeentelijke website: www.zaanstad.nl (zoekterm ‘uitwerkingsplan’);

  • In papieren vorm tijdens openingsuren bij de balie Klantcontact Vergunningen in het stadhuis, Stadhuisplein 100, Zaandam.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld:

•tegen de reparatiebesluiten uitsluitend door belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen, welke bij de vaststelling van de reparatiebesluiten ten opzichte van het uitwerkingsplan ‘Overtuinen D’ en het ‘besluit omgevingsvergunning MFA Overtuinen Zaandam’ zijn aangebracht.

Beroepschriften moeten worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Voor het behandelen van het beroep wordt griffierecht geheven. Meer informatie over beroep staat op de website: www.raadvanstate.nl.

___________________________________________________________________________

Naar boven