Tervisielegging ontwerp omgevingsvergunning De Kievit in Reuver

Logo Beesel

Bekendmaking tervisielegging ontwerp-omgevingsvergunning voor een gewijzigd bouwplan voor het oprichten van een woning op het perceel De Kievit te Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken, ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat met ingang van 28 juli 2016 in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt de ontwerp-omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken voor een gewijzigd bouwplan voor het oprichten van een woning op het perceel De Kievit ongenummerd te Reuver, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie C, nr 185 ged.

De ontwerp-omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.beesel.nl > Inwoners > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen > Buitenplanse afwijkingen, en via www. ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVDeKievit-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer T. van Loon, van de afdeling Grondgebied, telefoonnummer 077 - 4749292.

Beesel, 27 juli 2016

Naar boven