Vastgesteld wijzigingsplan “Ganzestraat 50 Hapert” en ontheffing Wet geluidhinder

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat, op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht, het wijzigingsplan “Ganzestraat 50 Hapert” is vastgesteld.

Inhoud

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het splitsen van de woonboerderij op locatie Ganzestraat 50 te Hapert en het verlenen van ontheffing van de grenswaarden als bedoeld in de Wet Geluidhinder.

Het is gelegen op het kadastrale perceel bekend gemeente HGL04, sectie G, nummer 1867, 904 en 1866, plaatselijk bekend Ganzestraat 50, Hapert.

Het bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

Tegen het plan en het voornemen tot ontheffing zijn geen zienswijzen ingebracht, waardoor het plan niet is gewijzigd.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de ontheffing Wet geluidhinder ligt inclusief bijbehorend collegebesluit gedurende zes weken van 28 juli tot en met 7 september 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.WPG0021Ganzestr50-VAST.

Beroep

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • -

    degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbend is;

  • -

    een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar te maken.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging tot en met woensdag 7 september 2016. Het beroepschrift moet u sturen naar: Rechtbank Oost-Brabant, Bestuursrecht (Postbus 90125, 5200 MA 's Hertogenbosch).

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van 8 september 2016. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de heer D. Liebregts van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497-361636).

 

Bladel, 26 juli 2016

Naar boven