Stopverbod Mgr v Rooijstraat

Logo Rucphen

[Optioneel: Eigen Kenmerk]

Burgemeester en wethouder van Rucphen

Overwegingen ten aanzien van het besluit

dat in verband met het instellen van eenrichtingsverkeer in een gedeelte van de Dorpsstraat het verkeer op de Mgr. van Rooijstraat zal toenemen;

dat de Mgr. van Rooijstraat een smalle rijloper heeft;

dat het stoppen langs de Mgr. van Rooijstraat leidt tot belemmering van de doorgang van het verkeer, in het bijzonder voor de hulpdiensten.

BESLUIT

Door het aanbrengen van een doorgetrokken gele streep een stopverbod in te stellen, zoals nader aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening met nummer VKV-04-0397-400.

 

20 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Rucphen

Namens deze,

A.J.J.P. Schrauwen

Afdeling Ruimte en Openbare Werken

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang bij een besluit is betrokken, hiertegen een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen. Dit moet gebeuren binnen zes weken na de dag waarop burgemeester en wethouders het besluit hebben gepubliceerd. Het bezwaarschrift dient te zijn gericht aan burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Wij wijzen u erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft.

Tevens bestaat de mogelijkheid een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de President van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA Breda. In dat geval zal deze beslissing pas in werking treden nadat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven