Eenrichtingsweg Dorpsstraat St Willebrord

Logo Rucphen

[Optioneel: Eigen Kenmerk]

Burgemeester en wethouders van Rucphen

Overwegingen ten aanzien van het besluit

dat de Dorpsstraat wordt gereconstrueerd waarbij de functie “verkeer” ondergeschikt wordt gemaakt aan de functie “verblijven”, waardoor de leefbaarheid wordt verbeterd;

dat gelet op de verkeersveiligheid het instellen van eenrichtingsverkeer in de Dorpsstraat tussen Sportparkstraat en Monseigneur van Rooijstraat gewenst is;

dat de omrijdafstand beperkt is;

dat fietsers en bromfietsers wel in twee rijrichtingen van de straat gebruik kunnen blijven maken.

BESLUIT

Door het plaatsen van borden C02, met onderborden OB54 en OB401, C03 met onderbord OB54 en C04, met onderborden OB54 en D06LR, eenrichtingsverkeer in te stellen in de Dorpsstraat in het gedeelte tussen Sportparkstraat en Monseigneur van Rooijstraat, zoals nader aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening met nummer VKV-04-0398-400. Het eenrichtingsverkeer geldt niet voor (brom)fietsers.

 

20 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Rucphen

Namens deze,

A.J.J.P. Schrauwen

Afdeling Ruimte en Openbare Werken

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang bij een besluit is betrokken, hiertegen een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen. Dit moet gebeuren binnen zes weken na de dag waarop burgemeester en wethouders het besluit hebben gepubliceerd. Het bezwaarschrift dient te zijn gericht aan burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Wij wijzen u erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft.

Tevens bestaat de mogelijkheid een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de President van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA Breda. In dat geval zal deze beslissing pas in werking treden nadat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven