Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Molenkampweg 20 en 22 – Vlagtwedde

Logo Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben verleend:

Voor: het veranderen van een bestaand melkrundveebedrijf. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

  • het oprichten en in werking hebben van een inrichting (artikel 2,1, lid 1, sub e, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c, Wabo, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3°, Wabo).

Locatie : Molenkampweg 20 en 22, 9541 TL Vlagtwedde.

De veranderingen hebben betrekking op het uitbreiden van het aantal stuks melkrundvee binnen de bestaande melkrundveestal en het uitbreiden van het aantal stuks jongvee. De uitbreiding van het aantal stuks jongvee vindt deels plaats binnen de bestaande jongveestal en deels in een nieuw te realiseren kalvertuin met kalveriglo's.

De omgevingsvergunning, de aanvraag, de verklaring van geen bedenkingen van de raad van de gemeente Vlagtwedde en alle overige op de aanvraag betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 20 juli 2016 gedurende 6 weken, tijdens de normale kantooruren, ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen. Tevens kunt u de omgevingsvergunning en daarbij horende stukken in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.OV1507-vl01 en op http://www.vlagtwedde.nl/.

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden ingesteld door belanghebbenden in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht die tevens zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van dit besluit en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit besluit treedt in werking nadat de termijn voor het instellen van beroep is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Belanghebbenden die er veel belang bij hebben dat dit besluit niet in werking treedt, kunnen een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Wanneer een voorlopige voorziening is aangevraagd treedt dit besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven