Ontwerp bestemmingsplan Recreatiepark Wulpdal

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan: Recreatiepark Wulpdal

Plangebied: kadastrale percelen sectie F, nummers 328, 333, 586, 640, en 774 te Scherpenisse

Aanleiding: Dit bestemmingsplan heeft tot doel de ontwikkeling van een verblijfsrecreatieterrein mogelijk te maken. Het voornemen van deze ontwikkeling bestaat al geruime tijd en is in verschillende beleidsstukken opgenomen.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 22 juli 2016 tot en met 1 september 2016 dus gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.BPWulpdal-OW01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

 

Tholen, 21 juli 2015

Burgemeester en wethouders van Tholen,

Namens deze:

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving

S.Westdorp

Naar boven