Besluit ‘Vaststelling bebouwde kom Boswet’

Logo Breda

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de Gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 13 juli 2016 heeft besloten tot vaststelling van de bebouwde komgrens als bedoeld in artikel 1, lid 5 van de Boswet, volgens bijgevoegde kaart, met kenmerk RO-BES-BRBG-0020 nr. 293617. De vastgestelde begrenzing omvat naast het stedelijk gebied ook het buitengebied, met uitzondering van de grotere boscomplexen.

Ter inzage

Het raadsbesluit met bijbehorende kaart ligt ter inzage van 21 juli tot en met 31 augustus 2016. U kunt de stukken digitaal raadplegen via de website www.breda.nl/bomen en bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Rechtsmiddelen

Tot en met 31 augustus 2016 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen het besluit bezwaar te maken bij de Gemeenteraad van de gemeente Breda, postbus 90156, 4800 RH te Breda.

Het indienen van een bezwaar schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Zeeland West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda

Informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact.

Naar boven