Vastgesteld bestemmingsplan ‘Meezendreef 5, Kesteren’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat voor een ieder ter inzage ligt, het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 juli 2016 vastgestelde bestemmingsplan ‘Meezendreef 5, Kesteren’. Dit bestemmingsplan beoogt een uitbreiding van het Koel- en Vriesbedrijf Van Soest aan de Meezendreef 5 te Kesteren mogelijk te maken.

Het plan is niet gewijzigde ten opzichte van het ontwerpplan, dat ter inzage heeft gelegen.

Inzageperiode: 21 juli t/m 31 augustus 2016

Inzageplaatsen:

1. analoog bij de receptie van het gemeentehuis van Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, Opheusden

2. digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpKEmeezendreef5-vst1

3. digitaal op www.nederbetuwe.nl onder Veel bezochte pagina’s - Bekendmakingen - 2016 – week 29 - Ruimtelijke ontwikkeling

Schriftelijk beroep: tijdens inzagetermijn en mogelijk door belanghebbenden die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad. Adres: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, 20 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven