Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan "Meije 300, Zegveld"

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan "Meije 300, Zegveld" met de (digitale) planidentificatie "NL.IMRO.0632.meije300–bOW2" ter inzage ligt vanaf donderdag 14 juli tot en met woensdag 24 augustus 2016. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

 

Plangebied en doel

Ter inzage ligt een aangepast ontwerp. Het plangebied bestaat uit de percelen op het adres Meije 300 in Zegveld. Doel van het plan is om daar het gebruik voor “Recreatie” mogelijk te maken. Op dit moment geldt nog het bestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld, die op deze plek alleen een “bedrijf” mogelijk maakt.

Inzage

Alle relevante stukken kunt u op werkdagen tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Adres: Blekerijlaan 14 te Woerden.

Tevens zijn de stukken online in te zien of te downloaden op www.woerden.nl (inwoners > bouwen en verbouwen > bestemmingsplannen > bestemmingsplan in voorbereiding).

Verder kunt u het ontwerpbestemmingsplan ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van inzage kan een ieder schriftelijk een zienswijze indienen onder vermelding van "Zienswijze Meije 300, Zegveld” richten aan:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. team Ruimtelijke Plannen

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen en meer informatie

Voor vragen of voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14 0348, vragen naar de heer Cees Vermeulen) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. Digitaal indienen van zienswijzen kan alleen via het digitale formulier op de website: www.woerden.nl. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

 

Naar boven