Gewijzigde vaststelling wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 1998 - Wijzigingsplan Tweekarspelenweg 12 Blijham’

Logo Bellingwedde

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bellingwedde maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 5 juli 2016 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 1998 - Wijzigingsplan Tweekarspelenweg 12 Blijham’ gewijzigd hebben vastgesteld. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening.

Het wijzigingsplan voorziet in het vergroten van een agrarisch bouwperceel aan de Tweekarspelenweg 12 te Blijham, teneinde de uitbreiding van een melkrundveehouderijbedrijf mogelijk te maken. Ten opzichte van het ontwerpplan zijn wijzigingen doorgevoerd. Deze wijzigingen hebben betrekking op de landschappelijke inpassing.

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 14 juli gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis en is tevens te raadplegen via www.bellingwedde.nl.

Gedurende de terinzagelegging kan tegen het besluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door belanghebbenden:

  • -

    die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college naar voren hebben gebracht;

  • -

    die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze naar voren te brengen;

  • -

    voor zover het beroep is gericht op de aangebrachte wijzigingen.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven