Ontwerpbestemmingsplan Lubberstraat fase II, gemeente Oirschot

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Lubberstraat fase II ter visie wordt gelegd. Vanaf donderdag 14 juli 2016 liggen het ontwerpbestemmingsplan Lubberstraat (NL.IMRO.0823. BPSPLubberstFase2-ONTW) en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

 

Waar gaat het bestemmingsplan over?

In Spoordonk ligt de woningbouwlocatie Lubberstraat. Op deze woningbouwlocatie wordt een tweede project in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gerealiseerd voor 20 woningen. Bij een dergelijk project verenigen de toekomstige bewoners zich en treden samen op als opdrachtgever naar een architect en aannemer. Bovendien worden hier Ruimte-voor-Ruimtekavels uitgegeven. Dit bestemmingsplan maakt op deze locatie deze nieuwe woningbouwontwikkelingen mogelijk.

 

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie.

 

Oirschot, 13 juli 2016

Naar boven