Ontwerpbestemmingsplan Stadscentrum, deelplan Hoofdstraat Noord 4-20, 2014 Hoogeveen

Logo Hoogeveen

Het college van B&W heeft voor het gebied dat betrekking heeft op de percelen Hoofdstraat 4 - 20 in Hoogeveen, een bestemmingsplan voorbereid. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door bebouwing dat eveneens aan de Hoofdstraat is gelegen, in het oosten door de Hoofdstraat, in het zuiden eveneens door bebouwing dat aan de Hoofdstraat is gelegen en in het westen door het Blankensplein.

Het bestemmingsplan "Stadscentrum, deelplan Hoofdstraat Noord 4-20, 2014" maakt de vestiging mogelijk van woningen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of aan-huis-verbonden bedrijf. Aan zowel de zijde van het Blankensplein als aan de zijde van de Hoofdstraat wordt het mogelijk gemaakt om vrijstaande woningen, 2/1-kap woningen en/of aaneengebouwde woningen met bijbehorende bijgebouwen te realiseren. Met name aan de Hoofdstraatzijde wordt gedacht aan een invulling met de uitstraling van 4 tot 6 karakteristieke herenhuizen.

 

Inzage

De stukken liggen van 28 januari 2016 tot en met 9 maart 2016 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0118.2014BP8017008-ON01.

Tevens zijn de stukken te raadplegen via www.hoogeveen.nl/inzage.

 

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met M. de Jong via telefoonnummer 14 0528.

Naar boven