B E K E N D M A K I N G VAN R A A D S B E S L U I T E N COOÖRDINATIE REGELING RIJSWIJKBUITEN

Logo Rijswijk

Corsanr. 16.067327

De Raad van Rijswijk deelt het volgende mede.

 

De gemeenteraad van Rijswijk heeft in zijn vergadering van 5 juli 2016 besloten tot:

  • 1.

    Het aanwijzen van de ontwikkeling van de nieuwbouwlocatie RijswijkBuiten als geval waarin, ter verwezenlijking van het gemeentelijk ruimtelijk beleid, op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening de voorbereiding en bekendmaking van te nemen besluiten in zake:

    • a.

      een bestemmingsplan,

    • b.

      een uitwerking van een bestemmingsplan,

    • c.

      een wijziging van een bestemmingsplan,

    • d.

      omgevingsvergunningen,

    • e.

      al dan niet met aan onder a. t/m d. gerelateerde vergunningen, besluiten, afwijkingen en ontheffingen,

kunnen worden gecoördineerd;

 

2. en tevens dat door of namens het college van burgemeester en wethouders per te nemen besluit of groep van besluiten wordt besloten of daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt van de door dit besluit ontstane mogelijkheid om de voorbereiding en bekendmaking van de in lid 1 genoemde gevallen op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening te coördineren.

 

 

Dit besluit treedt in werking na bekendmaking in de Staatscourant waarin het wordt geplaatst. De gemeente doet dit via de gemeenschappelijke voorziening voor officiële publicaties (GVOP) op de website www.officielebekendmakingen.nl.

Bovengenoemd besluit wordt als service ook gepubliceerd in Groot Rijswijk. Tevens is het besluit als service (geconsolideerd of geplaatst) in de centrale voorziening decentrale regelgeving (CVDR). Deze is te raadplegen via www.overheid.nl.

 

 

Tegen dit besluit kan geen beroep worden ingesteld conform bijlage 2 Awb / Van beroep uitgezonderde besluiten (art. 8:5).

Ook kunt u via de publieksbalie tegen betaling een afschrift van het besluit verkrijgen. Deze balie bevindt zich in het stadhuis, Bogaardplein 15 en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 14:00 uur.

 

 

Rijswijk, 5 juli 2016

De gemeenteraad,

 

 

De griffier,

J.A. Massaar, bpa

De voorzitter,

drs. M.J. Bezuijen

Naar boven