Kennisgeving Ontwerp wijzigingsplan‘Borsels Buiten, Hollestelleweg 9a, 2016’

Logo Borsele

Inzage

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Vanaf 8 juli t/m 19 augustus 2016 ligt het ontwerpbesluit tot vaststelling samen met het ontwerp-wijzigingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Hollestelleweg 9a, 2016 voor een ieder ter inzage. De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur. Het ontwerpbesluit en het ontwerp-wijzigingsplan zijn daarnaast digitaal in te zien op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de voormalige agrarische bedrijfswoning op het perceel Hollestelleweg 9a in Ovezande als burgerwoning te bewonen.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand of e-mailen naar info@borsele.nl. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze, verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238389.

Heinkenszand, 7 juli 2016

 

Naar boven